Almindelige terninger på et terning ark

Som fremhævet i bogen kan du bruge en almindelig terning - så skal du læse 1 og 2 som (-), 3 og 4 som (0) og 5 og 6 som (+). Det kan være lidt svært at aflæse resultatet af 4 terninger hurtigt - derfor kan du tage et blankt stykke papir og tegne sektionerne på billedet herunder. Når du slår terningerne, ligger du dem i den sektion, som svarer til resultatet - det gør det meget hurtigere at regne ud.

Tegn på almindelige terninger

Hvis du har nogle almindelige terninger, som du kan undvære, kan du vælge at tegne på dem : Forbind prikkerne med en sort tusch som vist herunder (enten a, b, eller c). Resultatet bliver en almindelig terning, som viser Fate resultater (firkanten repræsenterer den blanke side).

Brug to almindelige terninger i forskellige farver

En sidste mulighed er at bruge f.eks. en grøn og en rød terning i stedet for fire Fate terninger. Når du slår, trækker du resultatet på den røde fra den grønne.

Eksempel: Den grønne terning viser 3 og den røde viser 5 så resultatet er 3-5 = -2.

Det giver resultater mellem -5 og +5, hvor normale Fate terninger giver resultater mellem -4 og +4. Men du kan sagtens stadig bruge reglerne som de står i bogen, og det er nemt og hurtigt.